Close
Skip to content

Ολιστικό αδυνάτισμα

  • Θέλεις να αδυνατίσεις χωρίς ταλαιπωρία, πείνα κι άνοστη διατροφή;
  • Θέλεις σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα, με το λιγότερο κόπο και χωρίς επιπτώσεις στην υγεία;
  • Έχεις κουραστεί να δοκιμάζεις θαυματουργές λύσεις που καταλήγουν σε μία ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια;

Ακολούθησε την ολιστική μας αντιμετώπιση, φροντίζοντας παράλληλα το σώμα, το νου και τα συναισθήματα. Το μόνο που θέλουμε από εσένα είναι τη σωστή σου συνεργασία και θα έχεις το σώμα που ονειρεύεσαι!

Η προσέγγιση μας

Ολιστική προσέγγιση

woman doing yoga

Σώμα, νους και συναισθήματα είναι αλληλένδετα

Ασχολούμαστε παράλληλα και με τα τρία, για να πετύχουμε το στόχο μας εύκολα, χωρίς στερήσεις, το αποτέλεσμά μας να έχει διάρκεια και το σημαντικότερο, χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις στη υγεία μας!

start-slimming-program

Προσέγγιση διατροφής

Προτείνουμε σταδιακή αλλαγή των συνηθειών διατροφής. Η πείνα, η άνοστη διατροφή και οι στερήσεις υπογράφουν την αποτυχία στο αδυνάτισμα. Στόχος μας λοιπόν, η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής μέσα από την εκπαίδευσή σας στο πότε, πόσο και τι θα τρώτε.

start-slimming-program
priority-icon3

Για μας το αδυνάτισμα έχει μυστικά, όχι ταλαιπωρία!

Σας εκπαιδεύουμε στο τι χρειάζεται να κάνετε ώστε:

  • Tο σώμα να μην αποθηκεύει λίπος
  • O νους να διατηρεί τη διαύγεια και την εγκράτειά του
  • Nα διαχειρίζεστε τα συναισθήματα και το άγχος σας

99+ πελάτες μας πετύχανε τους στόχους τους και χάσανε από 5-20kg

Τι προσφέρουμε

Συμβουλευτική συνεδρία

Παίρνοντας πλήρες ιστορικό (ιατρικό, ψυχολογίας, διατροφικών συνηθειών και προτιμήσεων, χόμπυ) σας δίνεται πρακτική καθοδήγηση με βάση την ολιστική προσέγγιση.

Δείτε περισσότερα

Ενεργειακή θεραπεία

Ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα διατροφής μας όταν έχουμε συναισθηματική φόρτιση. Με την ενεργειακή ψυχοθεραπεία εντοπίζουμε κι αποβάλλουμε το συναισθηματικό αίτιο που μας ωθεί σε επιπλέον ποσότητα ή σε λάθος ποιότητας τροφής. Έτσι μετατρέπουμε το αδυνάτισμα σε ευκαιρία καλύτερης ποιότητας ζωής.

Δείτε περισσότερα 

Αποτοξίνωση – Detox foot spa

Οι τοξίνες είναι ουσίες που μπλοκάρουν το σώμα και το νου. Για να είναι αποτελεσματικό το αδυνάτισμα προτείνουμε να γίνονται τακτικά αποτοξινώσεις. Το Detox foot spa μας βοηθάει με εύκολο κι ευχάριστο τρόπο να απαλλαγούμε από τις τοξίνες και παράλληλα να ελέγχουμε την υγεία των εσωτερικών οργάνων.

Δείτε περισσότερα 

Πρόγραμμα διατροφής

Με βάση το πλήρες διατροφικό ιστορικό(δίαιτες, προτιμήσεις, αλλεργίες, συνήθειες), το ωράριο της καθημερινότητας και το στόχο που επιθυμούμε, δίνονται κατευθυντήριες γραμμές διατροφής με στόχο να υπάρχει πληρότητα από το φαγητό, υψηλή θρεπτική αξία νοστιμιά και υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής με στόχο την υγεία πέρα από την ομορφιά.

Λιπομέτρηση

Μέτρηση βάρους, λίπους(οργανικό και σπλαχνικό) και μυικής μάζας. Είναι βασικό να γνωρίζουμε αυτά τα στοιχεία όταν ακολουθούμε πρόγραμμα αδυνατίσματος, γιατί μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση υγείας του σώματος και το αποτέλεσμά μας.

Ομάδα αδυνατίσματος

Διαδυκτιακές συναντήσεις όπου:
 •  Mας βοηθάνε να παραμένουμε εστιασμένοι στο πρόγραμμα του αδυνατίσματός μας
 •  Mαθαίνουμε τεχνικές για να ελέγχουμε το νου και να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας.
 •  Δυναμώνουμε τη θέληση
 •  Γνωρίζουμε περισσότερο τον εαυτό μας
 •  Ακούμε κι ανταλλάσουμε εμπειρίες

Κίνηση και αναπνοή

Βίντεο με απλές και στοχευμένες κινήσεις από το Qi Gong και τη Yoga που αποβάλλουν τις εντάσεις από το σώμα, ηρεμούν το νου κι εξισορροπούν τα ενεργειακά μας κέντρα, για σωματική ευεξία, νοητική διαύγεια και συναισθηματική ισορροπία.

Χρήση μηχανημάτων και θεραπείες

Καταφέρνουμε ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αποβολή τοξινών και χάσιμο λίπους(ειδικά όταν το πρόβλημα είναι τοπικό). Υπάρχει ποικιλία μηχανημάτων και προϊόντων και η σωστή επιλογή γίνεται μετά από λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού.

Χρήση προιόντων στο σπίτι

Ανθοϊάματα

Τα ανθοϊάματα είναι απόλυτα φυσικά σκευάσματα που δρούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Μας συμπληρώνουν την ενέργεια που μας χρειάζεται για να διαχειριστούμε ευκολότερα τα συναισθήματά μας, για να είμαστε ποιο υπεύθυνοι στην προσήλωση του στόχου μας, για να μη νιώθουμε εξάρτηση από το φαγητό κτλ.

Δείτε περισσότερα 

Ολοκληρωμένες λύσεις αδυνατίσματος

Startup πρόγραμμα

από 166€ μόλις 125€

Ιδανικό ξεκίνημα για έλεγχο συναισθημάτων που συνδέονται με το φαγητό, βουλιμία, ενίσχυση θέλησης).

Διαβάστε περισσότερα…

40ήμερο πακέτο ολιστικής αποτοξίνωσης – λιποδιάλυσης

από 624€ μόλις 450€

Ιδανικό για άτομα που θέλουν ένα δυνατό ξεκίνημα στο αδυνάτισμα. Το πρόγραμμα συνδυάζει την συναισθηματική ισορροπία, με εξατομικευμένες θεραπείες σώματος και αποτοξίνωσης. Στόχος μας είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, η δημιουργία ισχυρού κίνητρου και η συγκέντρωση στο στόχο της απώλειας κιλών.

Διαβάστε περισσότερα…

3μηνο πρόγραμμα

από 1.555€ μόλις 1.128€

Πρόκειται για ένα πλήρες πακέτο για ολιστικό αδυνάτισμα, ρύθμιση όρεξης και βουλιμίας, ενίσχυση θέλησης και παραμονή στο στόχο. Στόχος μας σε αυτό το πρόγραμμα είναι η αλλαγή συνηθειών για πλήρη, ισορροπημένη ζωή και μόνιμο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα…

Online πακέτα

Δοκιμαστικό πακέτο (online)

από 105€ μόλις 85€

Ιδανικό πρόγραμμα για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας.

Διαβάστε περισσότερα…

Μηνιαίο πακέτο (online)

από 847€ μόλις 597

Απαλλαγή βουλιμίας, αλλαγή καθημερινών συνηθειών για υγεία στο σώμα, έλεγχο του νου, απαλλαγή αρνητικών συναισθημάτων που μας οδηγούν σε λανθασμένη ποιότητα και υπερβολική ποσότητα φαγητού . Ενδείκνυται για άτομα που δεν επιθυμούν θεραπείες στο χώρο μας και για άτομα με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα…

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να κλείσετε κάποια υπηρεσία ή έχετε ερωτήσεις καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. 

Τηλ. 2310 759-830
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή : 10:00 – 18:00