Εμπειρίες

Από το βιβλίο εμπειριών στο χώρο μας

Αν με την γυμναστική προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας, αν με την συζήτηση προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους συνανθρώπους μας, αν με το διαλογισμό προσπαθούμε να σταματήσουμε το νου και με τις εκδρομές να πλησιάσουμε τη φύση, πρέπει να συναντήσουμε την Κυριακή που δίνει νόημα στις Πέμπτες μας. Κυριακή σε ευχαριστούμε.
 
Χρήστος Σαμακάς
Είναι πολύ όμορφα μέσα στην πίεση και το άγχος, να έχεις μία πόρτα που όταν την ανοίγεις και μπαίνεις μέσα η ψυχή και το μυαλό να ηρεμούν! Τα συναισθήματα αρχίζουν να διαχέονται και να γινόμαστε το πιο όμορφο εγώ μας για ένα χαρούμενο εμείς! Αυτά μας δίνουν τα μαθήματα και οι ασκήσεις σου Κυριακή μου και σε ευχαριστούμε. 
Καιτη Μπαγκου
Κάθε άσκηση με την καθοδήγηση της Κυριακής είναι ένα ταξίδια στο ήρεμο λιμάνι της ψυχής. Η γαλήνη, η χαλάρωση και η διαύγεια του μυαλού είναι στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.
Δέσποινα Κούργια

Καταπληκτική εμπειρία! Με βοήθησε πολύ να ηρεμήσω, να βάλω κάποια πράγματα σε τάξη! Γαλήνεψε η ψυχή μου, βρήκα τις ισσοροπίες μου, έγινα πιο ανθεκτική σε δύσκολες καταστάσεις. Μπόρεσα να σταθώ δυνατή δίπλα σε ανθρώπους που με είχαν ανάγκη! Ευχαριστώ πολύ γι αυτό το ταξίδι, ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου και την κατανόησή σου. 

Κατερίνα

Με λένε Νάστια! Εδώ με βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι τέλεια. Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε και να λύσετε τα προβλήματα ψυχής. Εδώ είναι καλοί ειδικοί!! Σας συνιστώ να περάσετε με όλη την οικογένεια, όλη τη θεραπεία. Θα ξελαφρώσετε και θα αισθανθείτε ηρεμία! Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν σε αυτό. Πιστέψτε με!!

Με τις καλύτερες ευχές,
Νάστια 12 ετών

(Μετάφραση από Ρώσικα)

Νάστια

Πολύ θα ήθελα να ξαναγυρίσω εδώ όπου όλοι μου φέρθηκαν με αγάπη. Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια.

(Μετάφραση από Ρώσικα)

Κατερίνα 40 ετών

Αγαπητή μου Κυριακή, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την καλοσύνη, την αγάπη και την κατανόση!!! Χάρις τη δική σου δουλειά, εγώ αισθάνθηκα πολύ περισσότερο ήρεμη, σίγουρη και ευτυχισμένη!!! Με βοήθησες να ανοίξω και να καταλάβω τον εαυτό μου και τους δικούς μου. Σε ευχαριστώ για αυτό πολλές πολλές φορές!!!!! Θα ήθελα να σου ευχηθώ η ζωή σου να φέγγει σαν ουράνιο τόξο. Σου εύχομαι τα καλύτερα με αγάπη.

(Μετάφραση από Ρώσικα)

Ιρίνα 40 ετών

Ευχαριστώ πολύ Κυριακή για το υπέροχο πρόγραμμα αναζωογόνησης σώματος και νου, και τις ασκήσεις και τα μασάζ.

(Μετάφραση από Ρώσικα)

Άννα

Ευχαριστώ Κυριακή για τη βοήθεια στην υγεία μου, στην ψυχολογική υποστήριξη και για τις συμβουλές ομορφιάς. Ελπίζω στην συνάντησή μας τον επόμενο χρόνο.

(Μετάφραση από Ρώσικα)

Σβετλάνα

Ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες το έναυσμα να φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου, να προσέξω επιτέλους την διατροφή μου, να βάζω όρια, γιατί όπως πολύ σωστά λες, το οφείλουμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας να είμαστε καλά και αυτό να το εισπράτουν και οι άλλοι. Έχω αρκετή δουλειά ακόμη, αλλά με βοήθησες να κάνω την αρχή!!!

Μαρία

Από το site

Καθαρισμα ψυχης

5.0 βαθμολογία
17 Νοεμβρίου, 2019

Εγω θα σας πω την δικη μου εμπειρια, πηγα για καθαρισμο προσωπου κ μόλις με ακουμπησε η Κυριακη ενιωσα σαν παιδι που ηθελε να κλαψει στην αγκαλια της μαμας του. Αυτη η γυναικα εχει απίστευτη αυρα, τοση ενεργεια , ενιωσα να αδειαζει η ψυχη μου ,να καθαριζει απο καθε ασχημη σκεψη. Ενα τεραστιο Ευχαριστώ.

Mary rose

"Σταθμός"

5.0 βαθμολογία
29 Απριλίου, 2019

Πρόκειται για “σταθμό” του αγγελικού βασιλείου και η Κυριακή με βοήθησε πολύ να βγω από το “αδιέξοδο”!

Zahos Anastasiadis

"Η Κυριακή της ψυχής μου"

5.0 βαθμολογία
5 Μαρτίου, 2019

Είμαι ευγνώμων και νοιώθω τυχερή που γνώρισα την Κυριακή στο μονοπάτι των ψυχών μας!!! Με βοήθησε να αγαπήσω τον εαυτό μου, να πιστέψω σε ‘μένα και να νοιώθω δυνατή και ήρεμη. Μετά από κάθε μας συνάντηση νοιώθω απαλλαγμένη από κάθε φόβο και άγχος. Πάντα πρόθυμη, χαμογελαστή και γαλήνια μετατρέπει οτιδήποτε αρνητικό σε χαρά και αγάπη. Σ’ ευχαριστώ για τις εκπληκτικές εμπειρίες που έζησα μαζί σου!!! Να είσαι πάντα καλά!!!
Μελίνα

Μελίνα Παναγιωτίδου

Πείτε μας για τη δική σας εμπειρία